Anlægning af haver

Vi er specialiseret i at rådgive om anlægning af haver. Dette sker ud fra erfaringer fra mere end 25 år i branchen. Vores anlægsgartnertekniker og anlægsgartner er dygtige til at lade sig inspirere og videregive erfaring om praktisk udførelse, materialer og planter i et sprog som alle forstår.

I arbejdsprocessen arbejder vi målrettet. Vi ligger en god strategi og starter fra den rigtige ende af. Vi griber processen rigtigt an og løser opgaven både hurtigt og grundigt.

Vi udnytter vores baggrundsviden om bland andet vækstbetingelser og jordbundforhold og skaber de rigtige betingelser fra starten af.

Vores arbejdsgang planlægges så der tages mest muligt hensyn til miljøet samtidig med at der udføres unikke holdbare løsninger som vi konstruerer til at holde rigtig mange år frem i tiden.

Ud fra anlæggartnernes normer, vejledninger og regler sørger vi for at vores befæstelser og konstruktioner dimensioneres så de kan modstå fremtidige belastninger og klimaforhold.

Vores opgaver afleveres altid med et flot finish til den aftalte tid og pris.

Vi er stolte af de opgaver vi udfører. Samtidig er vi også beæret over, at mange af vores første kunder fra dengang, vi startede i branchen, stadig er med os den dag idag.

Tlf. 28 70 10 10