Anlægsgartner Svendborg

Anders Mikkelmann, ansat hos Havearkitekt Poul Pedersen fra 1992-2000. I en del af samme periode gik jeg på Gartnerskolen Vilvorde i Roskilde som Anlægsgartner. Efterfølgende tog jeg uddannelsen Anlægsleder på Slagelse tekniske akademi og i 2000 afsluttedes uddannelsen Anlægsgartnertekniker. Senere kompagnon med havearkitekt Poul Pedersen og Landskabsarkitekt Jakob Mikkelmann fra 2001 til 2017.

Jeg har udført anlægsprojekter for Anlægsgartnermester Knut A Thorvaldsen i Norge, hvori jeg var med på anlægsentrepriser på bl.a. Agger brygge og Karl Johan og Drammen golfbane.

Jeg har assisteret Gartnari.fo ved Bugvi Roin med projekter i bl.a. Thòrshavn og Fuglafjørður på Færøerne med både rådgivning og udførsel af anlægsentreprisen ved kulturhuset i Fuglafjørður .

I 2001 var jeg medstifter af aktieselskabet Anlægsgartnerfirmaet 3A a/s, som blev stiftet sammen med min bror Jakob Mikkelmann og vores far Poul Pedersen.

Fra 2001 til 2017 var jeg medejer af Anlægsgartnerfirmaet 3A a/s, hvor jeg bl.a. beskæftigede mig med tilbuds beregning, entreprisestyring, kvalitets styring, personale og kundepleje. Fra 2017 og til 2020 i betroet stilling som daglig leder for Havearkitekt og anlægsgartner Poul Pedersen.

Jeg har etableret golfanlæg for Drammen golfklub, og golf greens på Faaborg golfbane. Projekteret og udført kæmpe taghave for Hansson og Knudsen ved Opus Odense C. Eksklusivt parkerings-anlæg og beplantning for Sparekassen Faaborg. Siden 1992 har jeg beskæftiget mig professionelt med drift og vedligeholdelse af grønne områder, primært på Fyn og Sjælland.